INNEBANDYMATCHENA!

Hejsan! Idag spelade jag poolmatch. Vi vann en match med 10-4 ROLIGT. Men andra matchen förlorade vi med 8-4. Fast dem i det sista laget var 11,12 år. Så jag är nöjd.Här har ni en bild på mig!

HHIHIHI.


Alva här

Hejsan idag kommer Alva hit. Lilla busungen kommer säket att jaga Pamina. Alva hon är ju så kär i Pamina. Kanske kommer att blogga lite senare idag om jag hinner. Idag har jag gjort en egen pysselpärm som jag har mina papper i. Tror att jag ska göra en jätte fin låda imorgon. Jag lägger ut den här när jag har gjort den färdig.


KRAMAR!

TV - kväll

Ikväll bilr det tv-kväll med familjen. Vid kl: 19:30 Halv åtta hos mig, vid kl: 20:00 Familjen annorlunda, och vid kl:21:00 spårlöst.Ska ni ochså kolla på något av detta eller alltihopa?

HALV ÅTTA HOS MIG♥

fAMILJEN ANNORLUNDA♥

SPÅRLÖST♥


bowlingkalas :)

Hej på er!

Idag har jag varit på kalas hos Cajsa.Hon hade ett bowlingkalas.Jag var på lag med Sofia och Henke.Jag är jätte förskyld så imorgon ska vi gå och handla någonting som man får lättare att andas.Aja,hej då allihopa!Syns imorgon

Alva här!

Godmorgon på er!!
Idag kom Alva till mormor och mig. En rigtig busunge.Vaknade vid kl:08.40.
Min kusin Alva♥♥♥


Hos mormor

Godkväll!

Jag sa att jag skulle lägga in ett inlägg på bloggen men mormors data blev lite knäpp.Hihihi.Ja hoppas att ni får en mysig kväll och att kanske kolla på  Let`s dance!
Här har ni en bild på mormors sjuka katt Missan♥♥

                     God natt !


Godmorgon!

Godmorgon på er!

Idag ska jag på kalas hos Sofia ska snart lägga fram kläder.Sen ska jag till mormor.Hos mormor lägger jag nog in ett inlägg på något pyssel.Kanske kan det bli ett par benvämare till min katt Pamina.

Vad ska ni göra idag ♥

Vad bloggen handlar om!

Hej på er! Nu är det Vilma som skriver. Den här bloggen kommer att handla om pyssel som jag har gjort. Ibland kommer jag kanske att skriva om vad jag gör om dagarna.


Det här är jag ♥

Gästbloggning

Hej på er ! ♥

Detta är Moa som skriver. Vilmas storasyster :) Vilma ville ha en blogg så nu har jag fixat den lite så den blir lite roligare att läsa. Vilma kommer säkert slänga in ett inlägg här om en stund och berätta vad hon ska skriva om i denna bloggen :)

Jag vill bara önska dig lycka till och hoppas att du får roligt här på blogg.se !
Puss & Kram
/ storasyster


Från April 09


Från Juli 09

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0