Studiedag:)

Tjenare :)
Idag har jag studiedag :) riktigt skönt efter att ha en massa prov! Jaha nu har jag ätit frukost så nu ska jag väl bara ta det lugnt framför tv:n ;) Ska nog läsa sen också :)


Bra helg!!!

Hejsan :)
Denna helgen har gått riktigt fort! Men det var ju bara för att jag hade så otroligt kul med mormor och storasyster :) Mormor har lärt mig lite mer inom stickning och virkning :D Jag älskar att sticka och virka :D Nu ska jag kolla på så ska det låta med familjen :) och så självklart har jag bakat en tårta ;)


07.03.13

Tja :)
Igår i skolan så hade vi engelska prov..det gick väl sådär :/ men det är bara att ta nya tag ;) idag så hade vi ingenting typ :) och imon ska jag ha religion prov och svenska test :) sen äntligen är det helg och det ska bli skit skönt ;) ikväll ska jag och min storasyster baka :)
(I skolan så håller jag på och sticka och jag har kommit så här långt)


AJ

tja ..
Idag har det varit en bra dag i skolan :) sen när jag kom hem så gjorde jag pannkakor :) och nu har jag suttit med is på ögat för att jag trillade och fick in något i ögat :( jag har skit ont och det jobbiga är att det inte finns något att göra :( jag sen ska jag kolla på familjen annorlunda ;)

Mello...

Tjenare :)
Idag har jag stått på loppis med mamma ... Det var kul :) sen gjorde jag chokladbollar och en special till mamma ;) nu kollar vi på melodifestivalen :) Hoppas att det blir några bra som kommer till finalen ... Haha ;)
(Den i mitten är mammas)


JIPPI

NU BLIR DET FREDAGSMYS :D<3

(Bakade chokladbollar med bästa Fia igår och ikväll ska jag baka vaniljcupcakes)


RSS 2.0