En timme kvar

Nu är det en timme kvar tills vi ska ut och täcka himlen med raketer och olika färger. Å längtar av att tända.


Nyår

Hejsan nu sitter jag inne hos granarna och ska snart äta förrätten. Hoppas att ni kommer att ha kul. Alvin och gänget 3 var jätte bra och roligt. Kram kram


Dikt

Liten dikt!

Denna dikten har jag tagit från www.mittlivsomidak.blogg.se. Tyckte den dikten va jätte fin :-)

Alvin och gänget 3

hejsan alla där ute.
Idag ska syrran och jag gå på bio här i Torsås på Alvin och gänget 3. Sen när vi kommer hem så ska jag och mamma försöka baka någon god nyårs efteret. Senare blir det väll att göra sig fin och gå in till granarna. Cilla lite äta god mat (kalkon) sen går man vell ut och smeller raketer jag gillar inte raketer visst dem är fina men jag får så jäkla ont i huvudet. Hur kommer eran nyårsafton att se ut.
KOMENTERA!!
(VAD NI SKA GÖRA PÅ NYÅRSAFTON)

USHHH.............

hejsan!!
Jag vaknade vid 10.00 idag. Det är nog det längsta jag har sovit. Nu mår jag inte så bra jag vet inte varför men jag har jätte ont i magen. Jag ligger i soffan och bloggar och tittar på TV. Jag är inte glad över att jag inte mår bra för det är nyårsafton imorgon och vem vill vara sjuk på nyårsafon. Eftersom jag inte mår så bra så vet jag inte vad jag ska göra idag. Jag tror att jag bara ska sitta vid datorn. I eftermidddag skulle nog syrrans pojkvän komma. Kommer nog att blogga mer senare eller i kväll. KRAM KRAM...........snygga iphonskal

hej.
Har ett jätte svårt  beslut jag vet inte vilket iphoneskal jag ska ta. Hoppas att ni kan rösta så går jag på era beslut.
RÖSTAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

4 dagar kvar

Hejsan!!!
Idag har jag tagit ner alla tomtar från vinden. Nu har jag målat alla julklappar jag gjort idag till moster, mormor, Kurre, och till min familj. Jag så spänd för om fyra dagar är det julafton och jag är inte klar med mina julklappar jag ska göra. Hoppas att ni också längtat :-) och hoppas ni får det ni vill ha:-)
Puss puss till alla ni som läser min blogg :-)


plugg,plugg,plugg

Hejsan!!

Idag har jag varit i skolan och jobbat och lite julpysslat. Nu när jag komm hem har jag slagit in min storasysters julklapp. Nu sitter jag här och blogga och snart så ska jag plygga till finlands provet imorgon. Tycker det är skit tråkigt att plugga. Sen får väl pappa eller mamma föhöra mig på Finland. Kommer nog att blogga imorgon också så att ni vet vad jag ska och har gjort imorgon :-)


Ny header

Hej! 

Nu har min storasyster varit snäll och gjort en ny fin header till mig. Hoppas att ni gillar den och kommer att läsa min blogg. När jag har fått en ny dator så kommer jag blogga mycket, så länge får jag låna min storasysters dator och blogga från min mobil. Hoppas att ni kommer få en bra jul och får många julklappar. 


Här är en bild på min katt Pamina

Puss

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN SNYGGA STORASYSTERS SNYGGA BLOGG!

RSS 2.0