Run run....

Hejsan :)
Idag har jag varit i skolan....det var väl typ som vanligt fast mkt skratt ;) haha.. Nu har jag sprungit en stund och så snart blir det att hoppa i duschen och sen ska mamma göra lockar i mitt hår :) Imorgon ska vi ha nationella proven HELA DAGEN !!! Omg vad jag kommer vara trött imorgon efter skolan..... Japp nu ska jag duscha ;)

(Har ju lockar på bilden men de kommer att försvinna när jag duschar)


Dadadadadada....

Tjenare :)
Sitter i biblioteket med Emmy och Cajsa :) Ja, nu ska vi snart ha lite svenska ;)

(Dagens outfit på bilden här under)


skola imon

hejsan :) 
Idag har jag pysslat lite i min egna receptbook ... imon är det skola och det ska bli både roligt och tråkigt ;) Nu ska jag ut och sätta mig och kolla på tv med familjen ;) 

2013

Hejsan :)
Idag gjorde jag en 2013 burk :) I den så lägger man lappar som man har skrivit saker på som har hänt under 2013 :) och sen på slutet av året så läser man alla lappar :) Då vet man vad man har gjort det året :)<3


8km/h

Hejsan :)
Idag har jag varit smyckers-model åt min storasyster :) Hennes kompis gör smycken och då skulle hon fotografera dem så då fick jag vara model ;) Nu har jag sprungit i 8km/h i 22:33 minuter :) Så nu blir det en dusch ;)


08:55

Tjenare :)
Jag har varit vaken i ungefär 1 timme nu... Alla sover fortfarande och jag ligger på soffan och kollar film...i min ensamhet ;)


Gladiatorerna <3

Mysigt <3
Ikväll ska bi bara mysa :) Mamma och jag ska laga kött och potatis-motots grattäng :) Sen självklart har jag bakat Cupcakes som vi ska mumsa på ;) och så ska vi ju kolla på gladiatorerna :) såhär en fredagskväll ska man ju mysa :)<3 Hoppas ni får det mysigt :)<3


Springa/gå <3

Nu äntligen har jag fått mitt löparband :) Har redan gått och sprungit på det :) Pappa och jag har tränat hårt redan och mamma har gått lite ... Nu är det bara syster kvar ;) haha... Självklart ska jag springa imon med ;)


Bowling :)

Hejsan :)
Har inte bloggat på jätte länge nu :/ men ska försöka att börja igen :) Igår så var jag och min familj och bowlare :) Det var jätte kul och jag slog den första striken ;) haha men sen gjorde min syster en och sen gjorde pappa 3...dock fick inte mamma göra någon :( men det var ku ändå :) efter bowlingen så åt vi mat på Harrys :) Ja, det var den roliga dagen :)


RSS 2.0