hemma

Hejsan

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska nog lägga mig i min säng och titta på en film på datorn eller så tittar jag på FAMILJEN ANNORLUNDA igen ;-) Inte så mycket att säga. Jo jag kan säga att jag tror att det gick bra på provet idag :-)
ses




Ja det är träning idag så ska dra upp till den sen hoppas jag inte glömmer innebandy klubban idag igen :-/

Igår och idag

Hejsan :-)

Igår hann jag inte att blogga för att vi skulle till simhallen med moster,Daniel,Alva och Love. Vi var där nästan hela dagen och sen så var jag för trött för att sätta mig vi datorn så jag gör det idag istället. Idag var det måndag och som vanligt skola. Idag på engelskan så övade vi på åran pjäs som vi ska ha. Om ni undrar vad jag ska spela så spelar jag mother and doorkeeper. Ja men idag efter skolan så övade jag på våran pjäs och så övade jag på mitt geografi prov som vi har imorgon. Ja jusste jag är så arg för jag kan inte vänta längre. ÅÅ. Jag vill så gärna att FAMILJEN ANNORLUNDA ska börja. Det börjar vid 20.00. Ja hoppas att ni har en bra dag :-)
PUSS





PUSS

Bloggpaus men inte nu längre

HEJSAN

Nu har jag haft lite bloggpaus för det är prov och mycket läxor nu. Iallefall så har jag haft en super duper dag med min bästa kompis Emmy. Vi har varit själva inne i stan och vi har shoppat lite. Ja det sa vi att det ska vi VÄRKLIGEN göra om :-)
Ses PUSS


Denna boken köpte jag



Denna boken köpte jag också




Och denna BH:n

Ja detta köpte jag och sen så fikade jag med Emmy jag tog en juice och en kladdkaka med grädde :-)

Bye Bye

Hejsan

Nu åker jag till moster Daniel Alva och Love. Pappa ska göra ett räcke till deras trappa och sen ska vi äta lite där.
PUSS


Pyslingar

Hejsan

Nu har jag varit vid lättlands barn eller vad det nu heter och lämnat 3 STORA svarta säckar med kläder. Nu ska jag snart äta middag för mamma ska åka och jobba sen. Snart kommer också min pysling Wilma och vi ska hitta på något. Istället idag så skulle jag kanske åka in till stan med min bästis Emmy till stan men det sket sig så vi tar det nog nästa helg :-)
Ses Puss



PARTY <3

Hello :-)

Idag har jag som vanligt varit i skolan. Skönt med fredag och äntligen helg. Nu eller snart ska jag duscha klä på mig fin kläder och sminka mig för sen ska jag på filmkväll hos min kompis Matilda. Vi ska titta lite på film såklart och vi ska äta hembakad pizza av hennes mamma och sen ska vi fika. Och det man alltid gör på ett kalas öppna PRESENTER :-)



Har ni haft en bra dag eller ska ha en bra fortsättning :-) ??

iphone Appar

Hejsan
Jag tänkte bara ge er några iphone appar tips :-)



FillUpBlock



Super Jump Word


FallDown


Viber



Temple Run

Deta är för ni som har appel

16.54

Hejsan

Idag har jag inte gjort någonting mer än att jag har varit i skolan och haft Elevens val (bla). På elevens val har jag skrivaverkstad och skriver bärettelse. Snart ska jag titta på diktamen som vi har tills imorgon.Å jag får panik för jag har ingenting att göra medans jag läser på läxan snälla hjälp mig.
Ses snart PUSS


Min kisse Pamina.

Ville bara tipsa er om en bra låt som heter MINE med Tayler Swift :-)

FÖRLÅT

Hejsan

Jag är värkligen ledsen men jag har inte haft tid att blogga nu när läxorna börjar. Men nu kan jag blogga vid 18.30 så börjar min innebandyträning och sen vid typ 19.30 så kanske jag ska träna innebandyträning igen med syrran. Ja nu ska jag ialefall göra matteläxan och lite så.
puss




Dagens kläder

ullkofta

svart linne

mörkblå jeans
:-)





Match

Hejsan
Jag har inte kunat blogga idag för jag gick upp vid klockan 05.53 då sprang jag upp och kläde på mig min innedandy dress och gick ner och satte mig vid Moa och pappa som åt frukost. Då undrar ni särket varför jag gick upp så tidigt jo det var för att jag skulle vara uppe vid sporthallen vid 08.00 för då skulle vi åka till Hovmantorp och spela innebandymatch. Så det är därför jag inte har bloggat. Ja första matchen så blev det 8-1 och andra 11-1 och då tänker ni särket att vi är dåliga som förlorar med så mycket men det är för att dem är typ dubbelt så långa som vi är så det är lite svårt. Men vi kör mycket bätre spel än vad dem gör så jag är fortfarande stålt. Jag kan inte lägga upp några bilder idag för mamma pappa eller Moa var där så att dem kunde inte ta kort.
PUSSS

Läshumör NEJ

Hejsan <3

Jag vill så gärna läsa en bok men jag är inte på läshumöret idag. Jag har en bok här hemma som jag har lånat på biblioteket bara för att ha något att läsa medans jag väntar på min andra bok. Snälla kan ni inte kommentera på detta inlägg om någon bra bok jag kan läsa :-)
Jag skulle bli så tacksam :-)



BÖCKER <3

BOK KLUBB

Hejsan <3

Nu har mamma hjälpt mig att sicka in ett brev som säger att jag äntligen få vara med i en bok klubb :-) jag är så glad. Man skulle skrapa som en trislott och om man fick tre stycken muffins så vann man en sminkväska. Så jag skrapade den och fick tre muffins så jag kommer att få em sminkväska :-)
(fast jag har redan en) men i denna jag van var det mycket mera smink :-)






Tack så jätte mycket pappa :-)

Hejsan :-)

Just nu är jag jätte glad för min pappa har hjälpt mig att installera min dator :-) Fölåt att jah inte har bloggat men jag har inte haft någon dator. Visst jag var uppe till halv elva igår men intenet orkade vi inte fixa så det gjorde vi idag och nu så funkar min nya dator :-) JAAA



Här är den :-)


STÄDA :-(

Hejsan alla läsare :-)

Nu sitter jag här och bloggar pappa är i verkstaden mamma sover för hon här jobbat natt och Moa är i skolan så jag är själv. Jag ska snart städa mitt rum och säskilt mitt skrivbord. Senare i dag vid typ halv fem så ska pappa och jag åka in till stan och köpa min dator. Jag hoppas att pappa hjälper mig med att insrallera den.


Min nya dator :-)



Deta är jag :-)

PUSS PUSS PUSS

Biggest loser Sverige :-)

Hello :-)

Just nu sitter jag Och titta på biggest loser sverige. Jag kanske snart ska följa med Moa och mamma till skolan igen för att moa ska titta på uttbildningar :-)
När jag kom hem idag och öppnar dörren så står mamma där och säger att dem har lagt undan en dator till mig med photoshop. Å var jag blev glad då. Jag nu ska jag fortsätta titta på tv :-)





Mitt lag

Tänkte bara visa att deta är mitt innebandy lag hoppas ni ser vart jag är anars så står jag högst upp och näst längst ut :-)




Mitt lag ♥

SKA SNART IVÄG IGEN

Hejsan Svejsan :-)
Nu har jag kommit hem från skolan eller det var ett tag sen men mamma har haft datorn. Jag ska snart iväg igen för min storasyster (www.moasplace.blogg.se) Moa ska spela match i innebandy. Hon spelar i F14 och dem ska spela mot P10. Lite roligt aså. (F14=Flickor 12-16 år) (P10=Pojkar 9-13) ockey nu blev det änu roligare :-)
Puss på er alla mina undebara läsare <3
Puss

Hemma

Hejsan :-)

Nu är jag hemma från träningen och har duschat. Nu var sveriges mästerkock slut. Ja nu blir det väll att gå och sova snart eftersom det är skola imorgon.
GOD NATT <3



Nytagen när jag var hemma från tränignen :-)

I <3 Innebandy

Hellu Hello ;-)

Nu ska jag äta lite mat och sen så ska jag byta om och så är det äntligen dags för att gå på träningen. Som jag sa i det förra inlägget så har jag längtat skit mycket :-) Haha vist ha man en klump i magen för att spela innebandy första gången efter juluppehålet. Jaja det är inte så mycket om att blogga om nu. Men när jag kommer hem från innebandyträningen så ska jag iallefall  ja först ducha och sen så ska jag titta på SVERIGES MÄSTERKOK :-)






INNEBANDYN :-)




AND MY (GAMMAL BILD)

första dagen

Hejsan <3

I dag var det första dagen i skolan igen. Fortfarande inte kul förutom att vi bytte platser i matsalen och i klassrummet. Sen så ska jag gå och träna innebandy. Det ska bli kul att börja träna igen för eftersom att jag tycker det är så kul. Och det ska bli en mysig känsla att få hålla i min innebandyklubba. Visst har man tränat lite under lovet men det ska bli extra kul att få träffa tjejerna i laget. Jaja det är länge kvar tills träningen börjar så hinner nog att blogg mer hahaha.....
Jaja ses PUSS PUSS


SKA KANSKE TA OCH VILA LITE :-) ♥

så sjukt fin :-)

hejsan

Jag måste bara visa denna texten för er den är så himla fin :-)
Här kommer den




Vad tycker ni om den ???


PROVDOCKA <3

Hello

Jag vill så gärna ha en provdocka så att jag kan mäta när jag syr mina kläder nu får jag mäta på mig själv. Om ni vet någon som har en provdocka som han/hon ska sälja så kan ni vell höra av er till mig. Och den får inte vara jätte dyr isånafall. Den som hitta en provdocka vinner att jag lägger ut din blogg på min blogg så att andra kanske vill läsa den :-)
Hoppas på det bästa♥♥



puss


GRÖT

MUMS <3
Jag sitter här och bloggar och mamma är nere och gör gröt till mig. Eftersom att jag är sjuk, moa är hos pojkvänen ,pappa är och jobbar så det blir mamma som få göra saker åt mig. :-)♥
Älskar min mamma pappa storasyster pamina och snuffe mest av allt i världen såklat älskar jag hela min släkt också ♥


kisse misse ♥

vad gör jag idag ???

Hello me and you :-)
Ja jag ska nog inte göra så mycket idag jag har smsat lite med Cajsa. Men kan nog inte göra mer idag än att ligga i soffan och titta på teven och stoppa in halstableter i munen för oj vad jag har ont i halsen och är förkyld :-(  Kommer nog att sita vi datorn en hel del idag för att jag inte ha något att göra. (jag har en bärbar dator)  Kommer också att sitta lite och titta på FIXA RUMMET :-)
Kommer nog att blogga mer sen eftersom jag är sjuk och inte ha något att göra.


Deta kan vara jag ;-)

Nättraby tomorrow

Hejsan <3

just nu sitter granarna här och vi ska fika lite. dem som är har heter Jonas, Mona, Albin och så är det mamma, pappa, Moa, Stefan och jag :-)
Ja imorgon blir det att gå upp tidigt så jag hinner inte att blogga imorgon :-( Jag ska nämligen vara i Nättraby vid halv tio :-) (och för ni som inte vet vad Nättraby ligger så är det i Blekinge) Ja som jag har skrivit innan på bloggen så är det min undebara kusin som ska döpas :-)
Å jag såg en lussekatt på en bild nu ÅÅ vad jag blev sugen på det. Men mamma har ju varit snäll och baka goda chokladmuffins ♥♥♥




MIN KUSIN ♥


När man inte har något att göra

HEJSAN<3

Å jag har ingenting att göra det är så trågit. Det är då man sätter sig vid datorn och läser bloggar eller så bloggar man så som jag gör nu. Det ända jag kan tenka på är det där om fixa rummet. Just nu har jag drukit en banan smoothi som jag gjorde i våran smoothimaskin.

Receptet kommer här.

♦ 2 bananer
♦ 2 dl mjölk 
och sedan mixa man det till en smoothi :-)

Mitt rum vill jag att det ska vara ett design rum som man kan sy kläderna som man har ritat och sen att det kan finnas mycke plats att rita på.

Snälla hjälp mig att överta mamma och pappa. Pappa säger att han kan hjälpa mig med det är mycket roligare om Isabell kommer och hjälper mig :-)
snälla hjälp :-(





FIXA RUMMET

hejsan <3

ÅÅÅ vad jag vill att mamma och pappa ska acseptera att jag kan söka till fixa rummet. Jag är väldigt ledsen på mamma och pappa nu men kommer att vara skit glad om jag få vara med. :-(

Nu ska jag välja kläder till Loves dop :-)



SVAR: JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

(juste mamma & pappa)

sorry :-(

HEJSAN <3
Jag sa ju att jag skulle blogga mer igår men jag hadde inte tid för efter simhallen så åkte vi hem till Stefan. Jag är jätte ledsen för det :-(
Idag har vi varit hos mormor och ätit lutfisk fast mamma och jag gillar ej det så mormor var snäll och gjorde köttbullar till oss :-) (Tack mormor)
MIN UNDEBARASTE ÄLSKADE KISSE MISSE :-) <3

simhallen

hejsan <3
Nu ska jag åka till söderåkra simhall med Moa och Stefan och bada lite. Kommer att blogga mer sen. När jag kommer hem så ska jag fortsätta att rita mina kläder och sen ska jag lägga ut dem på bloggen så att ni får titta lite mer på dem kläderna jag ritar :-)
söderåkra simhall :-)

Designat <3

HEJSAN <3

När jag bli stor vill jag designa mina egna kläder och sen sy dem. Kanske till och med ha en egen affär
:-) Ja här kommer några bilder på kläder som jag har designat :-)























kommentera gärna och säg vad ni tycker eller om ni vill att jag ska lägga upp fler inlägg om min design <3


HEJSAN <3

Idag blir det väl att bara slappa. Syrran och jag ska nog titta på ONE TREE HILL nästan hela dagen. Sen kanske stefan (moas pojkvän) komma en liten stund. Det var inte mycket om att skriva idag men kommer nog att blogga mer idag :-)
puss puss






Vad har jag gjort idag ???

HEJSAN !!
Jo jag vaknade idag och satte på TV sen så ropade min undebara mamma att vi skulle äta frukost. Då fick jag uppdraget att gå in till syrrans rum och veka henne och hennes pojkvän. Sen när vi hadde ätit så åkte Stefan hem och jag hoppade in i dushen. Sen så när vi var klara så kom Stefan tillbaka och då åkte vi till stan. Och i stan då??
Jo då skulle vi titta på doppresent till min undebara kusin Love. Mamma skulle titta på kläning för det är hon som ska bära honom. Men som vanligt är hon så petig så det blev ingen i alla fall. Sen så skulle Moa ta pesing uppe i örat och då passade jag på att ta ett hål jag också fast precis åvanför de andra hålet. Jaja ni få se på bilderna jag lägger in sen :-)
PUSS PUSS
Detta är mitt :-)


Detta är syrrans :-)

Tur/Ajj

Hejsan
Skolan: Huuuu.. jag trodde att skolan började imorgon sen kommer jag ner till köket och skulle äta frukost då säger mamma och Moa att det är en vecka kvar tills skolan börjar. Gud vad jag blev glad då, visst man saknar sina klasskompisar men vissa av dem är man ju med på fritiden också. ♥
AJJJJ: Igår kväll så skulle jag ta ut kontakten till daton från väggutaget och fick en jätte stor stöt av kontakten jag var jätte ledsen och det gjorde svin ont. Den är svullen och det verker och sticker i handen hela tiden jag har inte kunat sova inatt för det har gjort så ont. :-(

3 önskningar

HEJSAN
Om du fick tre önskningar vad skulle du då önska ?????
Mina önskningar kommer här!!

♦ Få tillbaka min Farmor och Farfar (har aldrig träffat dem)
♦ Att få hur många önskningar jag vill :-)
♦ Jag hade fler läsare på bloggen :-)

IDEEN

HEJSAN!!
Jag sa ju att jag skulle lägga in en bild på den sängen som min pappa kanske ska bygga till mig. Jag fick den ideen på programet FIXA RUMMET
HÄR KOMMER DEN!!!!
Syns kanske inte så bra men jag har ritat den själv. Om ni inte förstå så är det en vårningsäng och det som är målat med blyetspenna är trä och ögonen är kikhål. Sen är det en stege. Och det som inte är målat är en öppning som man kan gå in i :-) ♥
Tycker ni den var fin ??????

Bilderna

Hejsan♥
Här kommer bilderna som jag tog igår på nyårsafton.
'
Vad tycks ???

kommer sen

Hejsan allihopa!!!
Senare idag kommer bilder som jag tog med min kamera igår. Ni ska också få se vad jag hadde på mig och litte så. Nu ska jag rita hur mitt nya rum ska se ut och sen ska jag titta på Fixa Rummet :-) Jag gillar att titta på det för man får så mycket ideer. Ni kan få se en bild senare idag som min säng kanske ska se ut och den ideen ha jag fått från Fixa Rummet.




HEJ DÅ ♥

RSS 2.0